Reclamă
Reclamă

Un bărbat care a jucat la cazinou toată noaptea și care în final a câștigat o sumă uriașă de bani, a făcut infarct de bucurie la câteva secunde după ce i s-a confirmat norocul.

Incidentul s-a petrecut weekend-ul trecut în celebrul cazinou Marina Bay Sands din Sigapore și a fost filmat de câțiva martori.

Potrivit surselor locale citate de presa australiană, bărbatul, a cărui identitate a rămas necunoscută, a jucat cărți pe mize mari toată noaptea, iar în final a câștigat echivalentul a peste 4 milioane de euro. La câteva clipe după ce a primit vestea, s-a prăbușit brusc suferind un atac de cord.

Reclamă

Imaginile care au circulat pe rețelele sociale arată cum o mulțime de oameni îngrijorați au făcut cerc în jurul bărbatului, în timp ce unii încercau să-l ajute. Pe una din filmări se aude cum o femeie strigă disperată după ajutor și le cere angajaților să cheme ambulanța.

Bărbatul ar fi fost preluat rapid de un echipaj medical și scos afară. Tocmai pentru că lucrurile s-au petrecut atât de repede au apărut speculații potrivit cărora bărbatul a murit, astfel că banii vor rămâne la cazinou.

Reprezentanții cazinoului au postat un anunț pe o platformă socială spunând că bărbatul se recuperează la spital și că „se va bucura de bogăția sa recent dobândită odată ce starea de sănătate îi va permite”.

După ce au aflat că bărbatul a supraviețuit, o mulțime de oameni au încercat să afle ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu câștigul dacă acesta ar fi murit în cazinou. Potrivit unui utilizator Reddit, în cazul în care un câștigător moare în cazinou înainte de a-și ridica premiul, familia lui este îndreptățită să ceară premiul.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro