Josip Heit, avere colosală. Cum s-a îmbogățit?

Josip Heit este un afacerist care s-a născut în fosta Iugoslavie. Chiar dacă s-a ascut într-o familie săracă, acesta a ajuns în timp să dețînă un imperiu. Prietenul și asociatul în afaceri a lui Bodi nu s-a sfiit să dezvăluie cuma  făcut banii. Josip a mărturisit că nu a apucat să își termine studiile superioare. În prezent acesta conduce una dintre cele mai mari companii din Croația.

Josip Heit are 200.000 de angajați

Josip Heit a ajuns în România prin prisma afacerilor pe care le are. Prietenia cu Alex Bodi și Bianca Drăgușanu l-a adus pe acesta în atenția presei mondene. Cu toate acestea, milionarul mărturisește că nu se simte confortabil cu celebritatea. Josip a făcut dezvăluiri despre viață să de dinainte de a devenit bogat. Afaceristul susține că s-a născut într-o familie din pătură medie a societății fostei Iugoslavia. Din dorința de a fi educat acesta a început să studieze turismul. Chiar dacă nu a apucat să își finalizeze facultatea, acesta și-a deschis rapido o afacere în domeniu. Compania lui numără astăzi peste 200.000 de angajați.

” Am pornit de jos și le recomand tinerilor să nu renunțe la visele lor.” a declarat milionarul

Milionarul josip nu se sfiește să recunoască că a avut probleme cu compania în timpul pandemiei.

”Am avut suișuri și coborâșuri mai ales în timpul pandemiei când multe companii au pierdut și economia a avut de suferit.” a mai adăugat milionarul.

Milionarul Josip a fost asociat în trecut și cu câteva afaceri cu bani electronici. Despre acestea, gurile rele susțineau că au fost închise fiind în aara legii. Acesta a ieșit public și s-a dezis de asocierea cu circumstanțele respective..

”Numele companiei mele este AGB Gold Standard Banking Corporate Ag și nu Karatbit”, a precizat atunci afaceristul.

Josip duce acum o viață de lux și călătorește prin prisma afcerilor în întreagă lume. Milionarul s epoate laudă cu una dintre cele mai scumper mașini din Europa. Acesta conduce un bolid care valorează nu mai puțin de 4 milioane de euro.

Puterea Dragostei

Puterea Dragostei – Bianca a aflat despre iubita ascunsa a lui Livian

Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu a fost externat! Cum a fost surprins în oraș