Jorge este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul autohton.

De-a lungul timpului, acesta a demonstrat că poate fi un adevărat gentleman și să respecte femeia de lângă el. Însă, cum în nicio relație nu este totul numai lapte și miere, vedeta de la „Survivor” a recunoscut că a avut momente în care a călcat strâmb. Și și-a asumat asta.

Jorge nu are nevoie de prea multe prezentări. Aceasta este prezent de ani buni pe micul ecran, iar fanii au avut ocazia să-l cunoască cu bune și cu rele. Fiind persoană publică, artistul nu a putut să își țină departe de ochii curioșilor nici relațiile, oricât de mult și-ar fi dorit asta. Și nu doar relațiile au fost expuse, ci și greșelile sale.

În urmă cu ceva timp, acesta ieșea în public și recunoaștea că nu a fost deloc fidel în relație. Ba chiar a avut tăria de a recunoaște că vina nu a fost a partenerei sale, ci chiar a lui. Artistul le-a transmis tuturor femeilor că, atunci când bărbații înșală, vina este doar de parte masculină.

„Bărbatul nu înșală pentru că iubita sau soția nu se ridică la falsele „standarde ale lui. Problema este la el. El are o nesiguranță sau caută „succesul și îl confundă cu succesul la femei, sau „să fie iubit de cât mai multe pentru că el nu se iubește pe el.”

Jorge, primele declarații despre infidelitatea sa. „Problema a fost la mine”
social media

Jorge nu fuge de terapie

După acel episod în care a călcat strâmb, Jorge a început să îmbrățișeze și mai mult terapia. Nu îi este rușine să recunoască că, în continuare, merge la terapie și că asta face parte din rutina lui. Ba mai mult, încearcă să îi învețe și pe copiii lui să apeleze la terapie atunci când se simt copleșiti.

„Eu vreau să fiu sincer cu mine și mă dezvolt. Nu sunt perfect. Încă lucrez și încă fac terapie pe diverse teme. Terapia face parte din viața mea și îi îndrum și pe copiii mei să aibă ședințe la psiholog sau life coach.”, a spus artistul pentru viva.ro.