Jorge este un tătic fericit și împlinit. Acesta are trei copii și îi iubește pe fiecare în mod egal. Le este alături, petrec timp împreună, însă uneori cei mici îl pun în dificultate. Artistul și-a amintit cum fiica sa Karina l-a înmărmurit cu o întrebare pe care i-a pus-o. Deși a fost blocat pentru câteva secunde, Jorge a reușit să iasă repede din încurcătură.

Jorge are o familie mare și fericită. Artistul se bucură de trei copii: Karina (12 ani) cu fosta soție, Alina, David (5 ani) cu actuala parteneră, Ramona, și o fiică vitregă, Ilinca (19 ani). Artistul este mândru de fiecare dintre copiii săi și nu îi vine să creadă că au crescut așa de repede. Recent, acesta a rememorat o amintire de pe vremea când fiica sa Karina era mai mică.

Jorge le-a mărturisit internauților că viața de părinte nu este mereu ușoară. Acesta și-a amintit momentul în care fiica sa l-a înghețat cu o simplă întrebare. Aceasta a vrut să afle semnificația unui cuvânt, însă Jorge s-a dus cu gândul departe și a rămas blocat pentru câteva secunde.

„Când era fiica mea mai mică, m-a întrebat: Tati, ce e ăla oral?. M-am blocat, îți dai seama. Ca să-mi găsesc răspunsul, am pus o întrebare. Să mai câștig timp să mă gândesc și o întreb: Dar unde ai auzit? Și îmi zice: La școală. Era scris sau oral…”, le-a povestit Jorge internauților.

Jorge a fost pus în dificultate de fetița sa! Întrebarea care l-a blocat: „Tati, ce e ăla oral?” Cum a reacționat Social media

Ce relație are Jorge cu fiica sa vitregă

În cadrul unui interviu recent, Jorge a mărturisit că deși are deja trei copii și-ar mai dori încă unul. Însă, se pare că partenera acestuia a spus pas. Jorge este un tătic împlinit și are o relația specială și cu fiica sa vitregă. Cei doi au reușit să își construiască o relație unică și se iubesc reciproc.

„Cel mai greu și cea mai multă muncă am depus-o cu Ilinca. Pentru că cea mare locuia cu noi în casă și Karina stătea cu mama ei. Până să se nască David, noi am construit o relație despre nici noi nu știam că poate să existe.

Cel mai frumos moment a fost o seară magică. Eu cu Ilinca, doar noi doi la o cină, în Paris. Pentru că cei mici adormiseră, eu am ieșit cu ea și am mâncat. Ne-a bufnit plânsul pe amândoi și ne-am spus dragostea față de celălalt. Dragostea asta necondiționată. Noi nu credeam că poate să existe. Să poți să iubești un copil care nu este al tău. Să-l iubești la fel de mult ca pe ceilalți doi! Fără să existe separatisme! Și că ea mă poate iubi pe mine ca tată, deși eu nu sunt tatăl ei natural. Asta a fost cel mai frumos moment din ultimii ani!”, a declarat Jorge, potrivit click.ro.