Cu toate că în ultima vreme nu a mai apărut atât de des pe micile ecrane, vedeta a rămas în „istorie” cu transformările sale

Cântărețul este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. De fiecare dată când a urcat pe scena de la Antena 1 a făcut senzație. Colega lui de pe platourile de filmare, Paula Chirilă, a mărturisit că toată lumea era ochi și urechi atunci când Jorge se costuma în femeie. Pe parcursul sezoanelor la care a participat în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, artistul a făcut furori și a avut transformări reușite. Iată care a fost momentul său preferat.

Cum a fost experiența concursului pentru celebrul artist

Invitat la „Xtra Night Show”, Jorge a dezvăluit unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-a trăit în cadrul reality-show-lui. Momentul care i-a rămas întipărit a fost transformarea în cântărețul Azis. Pe de altă parte, el a susținut că a încercat să îl refacă la anumite evenimente și petreceri. Totuși, chiar dacă și-a dorit să abordeze astfel de transformări preluate de la Antena 1, ideea nu a funcționat cum a preconizat.

„A fost perioada aia genială, chiar zilele trecute vorbeam cu cineva. Și acum mai e, sezonul ăsta. Încă mai merg pe tocuri dacă mă enervez. N-am mai făcut asta de atunci. Nu poți să faci lucrul ăsta decât la Te cunosc Undeva. La un moment dat, la câteva party-uri, am încercat faza asta cu Azis și Beyonce. Nu a fost bine, a declarat artistul în cadrul emisiunii la care a fost invitat.

La cei 40 de ani abia împliniți, vedeta se menține în formă. Jorge încearcă să aibă o alimentație cât se poate de sănătoasă pentru a arăta perfect. Artistul a afirmat că cel mai mult și-a dorit, când era mic, ca la o astfel de vârstă să nu aibă burtă.

Jorge a depănat amintiri din perioada în care a participat la „Te cunosc de undeva”. Cântărețul a rememorat cele mai frumoase clipe, dar a dezvăluit și personajul care i-a rămas întipărit în minte

Secretul unei aspect de invidiat

Cheia unui organism sănătos și a unui corp perfect este alimentația. Este important să te abții de la produsele nesănătoase. Paradoxal, cântărețul a susținut că îi place foarte mult berea, mai ales pe timp de vară.

„Eu nu pot să beau altceva decât bere și foarte rar se întâmplă asta, pentru că de la bere te faci… E greu să te abții, vara aia. De abia ne-am întors dintr-un concediu, n-am putut să… E nasol că ai toată mâncarea la dispoziție la all inclusive și să te abții, a mai adăugat Jorge.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii