Cătălina Grama, cunoscută publicului drept Jojo, o împătimită a exercițiilor de fitness făcute în sala de sport, s-a operat, motivul fiind o hernie ombilicală care din păcate o împiedica pe aceasta să mai practice sportul, chiar și exercițiile ușoare provocându-i acesteia mari dureri.

Reclamă

Operația a fost făcută de urgența deoarece starea acesteia se agravase, însă din fericire intervenția chirurgicala a fost un succes, aceasta fiind acum în afara oricărui pericol.

Alături de vedetă a fost soțul acesteia, Paul Ipate, un cunoscut actor, cei doi având o relație de peste 7 ani, formând o familie mult iubită de publicul din România.

În momentul de față aceasta se recuperează, a început sa meargă din nou la sală făcând păși mici pentru a-și recăpăta antrenamentul de alta data.

“M-am apucat destul de serios de sală. Sau măcar îmi imaginez asta. Înainte să mă antrenez cu Eliza mergeam la sală şi făceam tot felul de exerciţii uşoare. Acum s-a schimbat povestea. Eliza spune că o să fiu iar fit. Mai mult decât atât, o să am şi un posterior antrenat! După două naşteri şi multă pauză de sport pentru că am avut hernie ombilicală şi am operat-o după, iată cum începe încet, încet, călătoria mea cu Eliza alături’.