Jojo este foarte conștientă de atuurile sale, așa că nu putea să rateze o asemena ocazie de a se fotografia direct dintr-un cuibăr cu apă super hot. Blondina a spus adio inhibițiilor și le-a arătat fanilor o imagine de vis. Ce-i drept, a lăsat foarte mult loc liber imaginației.

Jojo a simțit nevoia să ia o pauză de la aglomerația și agitația lumii urbane, așa că s-a ”izolat” într-o locație de vis direct la munte. Bineînțeles, ca povestea să fie completă, nu se putea o vacanță fără soțul ei alături, nimeni altul decât Paul Ipate. Cei doi soți și-au luat câteva momente de răgaz fără cei mici în preajmă.

Îndrăgostiții profită din plin de această scurtă vacanță. Având la dispoziție destul timp pentru ei, au profitat din plin de peisajele de vis și de cuibăr, căci actrița noastră s-a fotografiat direct în apa fierbinte. Au avut cuibărul doar pentru ei, așa că cei doi s-au bucurat din plin de aceste momente.

Jojo, relaxare totală în cuibăr

Jojo, destul de relaxată alături de soțul ei, s-a fotografiat la bustul gol în apa foarte fierbinte, iar fanii nu au putut decât remarca faptul că sutienul îi lipsește cu desăvârșire frumoasei actrițe. Se pare că cei doi au profitat din plin de momentele petrecute doar în doi.

Admiratorii lui Jojo au apreciat fotografia postată, iar complimentele nu au întârziat să apară. Pe bună dreptate, fanii au avut un cuvânt serios de spus, căci postura în care s-a lăsat fotografiată Jojo a încins de-a binelea internetul.

Jojo, imagine de senzație dintr-un cuibăr fierbinte. Vedeta s-a pozat fără haine pe ea / FOTO

Chiar dacă a renunțat de tot la sutien, Jojo nu a lăsat să se vadă absolut nimic din ceea ce are ocazia să vadă soțul ei în așternuturi. Singura parte a corpului care a fost lăsată la vedere a fost zona umerilor, căci actrița a avut grijă să nu se vadă părți ”interzise” din corpul ei.

”🔥🔥🔥”, ”Wow”, ”😍😍😍❤️”, ”Frumoasă 💋💋💋💋”, ”Faină mamă, faină artistă”, ”Superbă”, sunt doar câteva dintre multele reacții care au curs pe bandă rulantă în dreptul fotografiei publicate de artistă.