Jojo este pusă pe schimbări mari anul acesta. Soția lui Paul Ipate vrea să acorde mai multă atenție aspectului fizic, dar și sănătații. Vedeta a fost recent la un consult de rutină și a aflat că este nevoită să se supună, din nou, unei intervenții. Actrița a îmbrățișat foarte bine ideea, mai ales că plănuia demult să facă asta.

Cristina Grama își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face. Vedeta le prezintă atât aspectele pozitive, cât și aspectele negative din viața ei. Recent, Jojo a abordat un subiect care prezintă interes pentru comunitatea ei. Soția lui Paul Ipate nu a ascuns niciodată faptul că a recurs la intervenții estetice. Actrița a fost printre primele femei care au avut curajul să facă asta, iar acum a redeschis această problemă.

Jojo a prevăzut că va veni acest moment

Jojo apelează mereu specialiști înainte de a lua o decizie importantă și fix asta s-a întâmplat și acum. Vedeta a discutat cu medicul ei și au ajuns la concluzia că este nevoie de o nouă operație la nivelul sânilor. Jojo nu va recurge la asta dintr-un moft, ci, mai degrabă, din necesitate.

Așa cum i-a comunicat și medicul, implanturile nu mai sunt la fel de bine poziționate ca la început. Cele două nașteri și-au pus amprenta asupra lor, așa că soția lui Paul Ipate va trebui să corecte asta cât mai repede. Actrița le-a dezvăluit și fanilor decizia asta și speră ca informațiile oferite pe pagina ei vor fi de folos pentru cele aflate în aceeași situație.

„Mi-a luat ceva timp să îmi fac curajul să fac o intervenție care trebuia făcută de ani de zile. Am făcut investigații medicale amănunțite, iar medicul mi-a dat încredere să îmi schimb implanturile și să le mut sub mușchi, pentru că e mai sigur ața pentru sănătatea mea.

Prima operație am făcut-o acum 20 de ani și s-au schimbat multe de atunci. Nu am regretat niciodată decizia și mi-am asumat că va veni o zi în care va fi nevoie să repet procedura. (…) Este un pas important pentru sănătatea mea și asta este tot ce contează în acest moment.”, a scris Jojo pe pagina ei de Instagram.