Johny Romano, așa cum se prezintă peste tot pe unde merge, a avut nevoie de o singură piesă pentru ca toată lumea să vorbească despre el. Artistul a fost descoperit de Connect-R și, dintr-o joacă, a ajuns să cucerească Youtube-ul și nu numai. „Na Janau” este piesa lui de debut și deja se poate lăuda cu 2 milioane de vizualizări în două săptămâni.

Johny Romano, tânărul din Ferentari care vorbește perfect limba engleză

Johny Romano este exemplu concret că dacă îți dorești ceva suficient de mult, se poate întâmpla. Tânărul vine din Ferentari și, deși nimeni nu-i dădea nicio șansă, acesta a demonstrat că orice este posibil. Johny, așa cum îl strigă mama lui încă de când era copil, este excepția de la regula nescrisă a Ferenatariului. Acesta vorbește perfect limba engleză, iar înainte de a deveni cunoscut, lucra într-o firmă IT.

Jonhy Romano a fost omul potrivit, la locul potrivit. Un singur videoclip de-ale lui a fost suficient să ajungă acolo unde trebuie. Mai exact, Connect-R este cel care i-a pavat drumul către succes. Artistul cu zeci de ani de experiență în industria muzicală a crezut în talentul lui și așa a luat naștere „Na janau”. Cei doi se completează perfect ca stil muzical, iar în studioul de înregistrări comunică din priviri. Johny Romano îi este recunoscător lui Connect-R și simte că vor lucra împreună mult timp de acum încolo.

„Cântam freestyle prin casă, iar un prieten de-ai mei a postat pe Instagram ca story. Nenicu a sesizat și mi-a spus <<Haide la studio să facem treabă!>>. Așa îi spun eu lui Connect-R, Nenicu. Am ajuns la studio și în zece minute deja făceam muzică, gata. M-am dus ca și rapper, inițial.”, a început Johny Romano să-i povestească lui Capatos.

În prima zi, la studio, nu mergea calculatorul. Avea clape și am început natural să cânt. Între timp și-a revenit și calculatorul, am dat freestyle. Apoi, mai pe seară eu i-am spus că știu și din celelalte, adică lăutărești. A ieșit „Na janau” și mi-am asumat orice greșeală pentru ca totul să fie autentic. Eu știam să fac muzică și înainte, dar am ajuns în punctul în care nu mai puteam. Aveam nevoie de creierul de producător.”, a spus Johny Romano la „XNS”.