Johnny Depp nu și-a mai văzut capul de probleme în ultima vreme. Actorul este implicat într-un proces foarte important împotriva unei publicații foarte celebre, care pare că nu se mai termină. Din păcate, relația pe care a avut-o cu Amber Heard nu îi dă pace nici astăzi.

Reclamă

Johnny Depp nu se bucură, din păcate, de un trecut sentimental liniștit. Fosta lui căsnicie cu Amber Heard s-a terminat în mod dezatruos, iar el suferă și astăzi consecințele. Atunci când s-au despărțit oficial, fosta soție l-a acuzat că a fost violent în nenumărate rânduri și chiar că a agresat-o fizic. Actorul a negat aceste acuzații, iar acum se judecă cu o publicație care în momentul divorțului său au întărit cele spuse de Amber.

Cu aceste evenimente în plină desfășurare în viața sa, este greu de crezut că Depp mai are timp și de viața personală. Totuși surse apropiate lui au declarat că în viața bărbatului există o nouă femeie.

Reclamă

Johnny Depp se iubește cu o femeie mult mai tânără!

Johnny Depp are o iubită cu 24 de ani mai tânără! Cine este cea care i-a furat inima

Cea care i-a furat inima se numește Sophie Hermann și este mai tânără decât actorul nostru. La cei 33 de ani ai săi, ea este un model cunoscut, de origine germană.

Primele suspiciuni despre o posibilă relație între cei doi au apărut la începutul acestui an. Johnny și Sophie au fost văzuți împreună la Londra.

Din câte se pare, între ei a fost dragoste la prima vedere. Cea care a făcut primul pas a fost modelul, însă nici Depp nu s-a lăsat mai prejos. Au făcut schimb de numere de telefon, iar apoi au păstrat legătura în mod constant. Chiar dacă există o diferență de vârstă considerabilă între ei, de 24 de ani, acest lucru nu îi împiedică să fie fericiți.

„și-a scris numărul de telefon pe o hârtie pe care a strecurat-o printre corzile chitarei sale. De atunci, ei au început să vorbească mult la telefon.”, a declarat o sursă apropiată celor doi.