Procesul pe care Johnny Depp l-a avut cu fosta lui parteneră, Amber Heard l-a afectat destul de mult pe plan profesional.

Deși este un actor excepțional, unele dintre cele mai mari case de producție au renunțat la el, iar cei de la Disney i-au luat rolul Capitanului Jack Sparrow din seria „Pirații din Caraibe”.

Încet, dar cu pași siguri, Johnny Depp revine în forță în lumea cinematografică. Procesul în care a fost târât de Amber Heard i-a afectat imaginea și l-a costat destul de scump. Depp a pierdut contracte cu case mari de producție. În toată acea peridoadă dificilă, singurii care nu au renunțat la el au fost cei de la Dior.

După ce a fost prezentat lumii întregi verdictul și s-a stabilit faptul că Depp nu este vinovat, planul profesional a început să își revină. Anul trecut, Johnny Depp a filmat prima sa peliculă după scandal. „Jeanne du Barry”. Filmul nu s-a bucurat de o mediatizare prea mare, dar fanii lui Depp au mers în număr destul de mare la cinema.

Johnny Depp a fost văzut pe străzile din Ungaria. Actorul filmează o nouă peliculă alături de Al Pacino

Depp, un nou rol de succes

Acum, la puțin timp de la încheierea filmărilor pentru „Jeanne du Barry”, actorul a revenit pe platourile de filmare, alături de alte nume mari ale cinematografiei internaționale. Depp a fost surprins pe străzile din Ungaria, filmând la producția „Modi”, film din care vor face parte și Al Pacino și Luisa Ranieri.

Filmul urmărește povestea de viață a artistului italian Amedeo Modigliani, iar Depp, Al Pacino, Luisa Ranieri și Riccardo Scamarcio au rolurile principale. Momentan, pelicula se filmează doar în Ungaria, urmând ca fanii să afle dacă vor mai fi pe listă și alte locații.

Johnny Depp nu a vorbit deloc despre acest nou proiect al său, semn că a vrut să fie o surpriză pentru fani. Dar, se pare că prezența sa, dar și a echipei de filmare nu a trecut neobservată pe străzile din Ungaria.

@real_jingle_bell Filming of Johnny Depp’s new movie MODI. Cast Italian heavyweight Riccardo Scamarcio, French actor Pierre Niney, and the legendary Al Pacino. #johnnydepp #budapest #hungary ♬ original sound – 100% Real Jingle Bell