Reclamă
Reclamă

Legendarul luptător de wrestling, John Cena, a anunțat că se va retrage din sport în 2025. Sportivul în vârstă de 47 de ani, care a devenit și actor la Hollywood, a făcut anunțul la evenimentul „Money in the Bank” din Toronto, potrivit Daily Mail.

John Cena a avut o apariție surpriză la evenimentul de sâmbătă seara și a profitat de această ocazie pentru a anunța că se va retrage din sport. Luptătorul va organiza un turneu de retragere în 2025, participând la spectacolele Royal Rumble, Elimination Chamber și WrestleMania.

Luptătorul a urcat pe scenă și a surprins publicul cu discursul său emoționant de retragere. Mulțimea s-a arătat dezamăgită când John Cena a anunțat că nu va mai intra în ring. El a explicat că înțelege că vestea poate fi șocantă pentru fani și le-a mulțumit pentru toți anii de susținere.

Reclamă

„De ce sunt aici? În seara asta îmi anunț oficial retragerea din WWE. Am auzit o opinie mixtă acolo. O mulțime de întrebări poate, nu? Cum ar fi, de ce aici? Vreau să vorbesc despre asta pentru o secundă. Vreau să vorbesc despre Toronto. De fapt, vreau să vorbesc despre Canada. De fapt, vreau să vorbesc despre canadieni. Fac asta de ceva vreme. Sunt în WWE de peste două decenii și în acest timp am văzut valuri incredibile de prosperitate, cum am avut acum. WWE este cel mai tare bilet din oraș, fără îndoială. Și am văzut, de asemenea, greutăți enorme și asta e atunci când nimeni nu-ți știe numele, nimeni nu vrea să-ți fie prieten și doar cei mai dedicați, fanii înrăieti, stau de partea ta.

Așa că, în toți acești ani, unul dintre cele mai importante, unul dintre cele mai impresionante lucruri pe care le-am învățat a fost că, indiferent dacă WWE a fost fierbinte sau rece, canadienii apar întotdeauna. Cu toții ați construit acest lucru pentru ceea ce este astăzi, ceea ce face ca acesta să fie, în mintea mea, locul perfect pentru a spune ceea ce am de spus.

Această despărțire nu se încheie în seara asta. Este plin de oportunități. Toată lumea, RAW face istorie anul viitor când se mută pe Netflix. Nu am fost niciodată o parte din RAW pe Netflix. Asta este istorie. Aceasta este o premieră și voi fi acolo. Împreună cu această premieră istorică, vom construi atât de multe.

Royal Rumble din 2025 va fi ultima mea ediție. Elimination Chamber 2025 va fi ultima și sunt aici în seara asta pentru a anunța că WrestleMania Las Vegas din 2025 va fi ultima WrestleMania la care voi participa.

Știu, știu. Sunt multe de asimilat. Probabil o mulțime de întrebări acolo, motiv pentru care vă spun chiar acum că voi da startul conferinței de presă imediat după spectacol și voi răspunde la toate întrebările legate de retragerea mea. Vreau să vă mulțumesc. Ce gest incredibil de bunătate. Vreau să vă mulțumesc. Vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați lăsat să joc în casa pe care ați construit-o atâția ani”, a spus John Cena.

De 16 ori campion mondial, John Cena este considerat unul dintre cei mai mari supereroi ai WWE din toate timpurile. El a mai declarat că dorește să fie implicat atunci când emisiunea săptămânală Monday Night Raw a WWE se va muta pe Netflix în luna ianuarie. Prezența lui John Cena în WWE s-a redus masiv în ultimii ani, el axându-se mai mult pe cariera sa din filme și televiziune. A jucat în franciza Fast and Furious, precum și în filmele Barbie, Daddy’s Home și Trainwreck. De asemenea, a găzduit Saturday Night Live și ESPY’s, iar în prezent joacă în serialul Peacemaker de pe HBO.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro