Reclamă
Reclamă

Fede Valverde a marcat din nou pentru Real Madrid împotriva lui Celtic în Liga Campionilor, iar performanțele sale atrag acum atenția echipelor din afara Spaniei.

Joe Cole: „Valverde devine unul dintre cei mai buni mijlocași din lume, e la fel de bun ca Bellingham”

Joe Cole, fost jucător la Chelsea, Liverpool, West Ham și Aston Villa și fost internațional englez, a vorbit la BT Sport despre forma jucătorului în vârstă de 24 de ani.

Joe Cole crede că Valverde este pe cale să devină unul dintre cei mai buni mijlocași din lume și că poate face acest, deoarece că a reușit să „aștepte timpul potrivit și să învețe de la jucători precum Casemiro, Kroos și Modric”.

„Este în topul celor mai buni jucători tineri, alături de Jude Bellingham, și este pe cale să devină cel mai bun. Vorbim mult despre Bellingham în Anglia, dar acest copil este la fel de bun ca el. Este un jucător box-to-box, marchează goluri, este tehnic, a fost eroul necunoscut în finala Ligii Campionilor și cred că a fost extraordinar împotriva lui Liverpool. Valverde a făcut ca Real Madrid să fie mai bună. Este un tip puternic”, a afirmat Cole.

Reclamă

Vinicius, Valverde și Kroos sunt lideri în Liga Campionilor la patru mari categorii ofensive

Nu este o surpriză, dar Real Madrid, care a ocupat primul loc în grupa sa din Liga Campionilor și a traversat cu brio o competiție pe care a dominat-o, are, de asemenea, mai mulți jucători în fruntea clasamentului statistic al competiției. Valverde este unul dintre ei.

Pase cheie

Fede Valverde are 15 pase cheie în cele șase meciuri din faza grupelor din acest sezon. Niciun jucător nu are mai multe decât el și sunt doar doi jucători care au tot 15: Lionel Messi și Neymar. A fost un sezon destul de bun pentru Valverde în plan ofensiv, iar acest lucru arată că nu doar golurile pe care le oferă în ultima treime a terenului de joc, a ajutat echipa.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro