Reclamă
Reclamă

Joaquin Pheonix este cunoscut publicului pentru modul impresionant în care reușește să intre în pielea personajelor pe care le interpretează. Cu toate acestea, noul său film „Joker” a dus această implicare la extrem. Actorul a fost nevoie să slăbească peste 23 de kg pentru rolul său, iar acest lucru se pare că l-a afectat și pe plan emoțional și mintal.

Conform psihologilor, să pierzi atât de mult în greutate într-o perioadă atât de scurtă îți poate afecta foarte ușor sănătatea mintală.

Pheonix a declarat în cadrul unui interviu că „Joker” l-a lăsat cu destul de multe sechele în ceea ce privește modul în care mănâncă. Din câte a relatat, a dezvoltat o „boală” care îl face să fie obsedat de ceea ce mănâncă și greutatea sa. Acest lucru l-a făcut pe actor să renunțe la intercțiunile și evenimentele sociale.

Actorul nu a dezvăluit modalitatea prin care a reușit să slăbească atât de mult, tocmai deoarece nu își dorește ca fanii să treacă prin ceea ce trece el. El a avut la dispoziție o perioadă foarte scurtă în care să scape de kilogramele în plus, ci anume 3 luni, iar medicii afirmă că acest lucru este extrem de nesănătos. Cu toate că el Joaquin a fost în permanență supravegheat de medici, repercursiunile pe care le-a avut această experiență în plan mintal pentru el nu au putut fi prevăzute, iar el va trebui să-și acorde o perioadă în care să își vindece mintea,

Reclamă

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro