Se pare că Channing Tatum și-a găsit fericirea în bratele lui Jessie J. Cei doi se înțeleg foarte bine și se respectă reciproc în tot ceea ce fac.

De curând, Jessie J a susţinut un concert special în Troubadour, California iar în noua sa piesa, vorbește deschis despre sentimentele profunde pe care le are față de iubitul ei, Channing Tatum.

Videoclipul este unul extrem de sugestiv, Jessie J cântă din tot suflet, pentru că dragostea îi dă fiori și simte valurile iubirii în tot corpul. La sfârşitul piesei, a zâmbit senină, ea a trăit intens fiecare cuvant din melodie și a reușit să aibă performanța pe care și-a dorit-o.

Cei doi au vrut să-și păstreze secretă relaţia pentru că nu au vrut să fie deranjati pentru a trăi intens fiecare clipă. Channing consideră că Jenny este cu adevărat specială, ea i-a adus multumire deplină de când a apărut în viața lui.

Acest cuplu de îndrăgostiți vor să se bucure de fiecare zi a vieții lor și să fie mereu împreună, pentru că au o relație cu totul și cu totul specială. Acum că drumurile celor doi s-au intersectat, ei au toată viața înainte să își demosteze iubirea unul altuia.