Reclamă
Reclamă

Jessica Simpson poate spune că este mândră de efoturile pe care le-a depus pentru a pierde kilogramele în plus.

Au trecut 6 luni de când actrița a dat naștere celui de-al treilea copil al său, micuța Birdie Mae Johnson, iar Jessica afirmă că lupta cu cele 45 de kilograme pe care le-a pus datorită sarcinii i-au dat într-adevăr bătăi de cap. Jessica și soțui ei, jucătorul NFL Eric Johnson, sunt fericiții părinți a încă doi copii, fiul lor Ace și sora lui Maxwell.

Recent, ea a postat pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie în care și-a arătat corpul după cele 45 de kg pierdute. Jessica poartă o ținută în totalitate neagră, având o curea de-a lungul taliei care să îi accentueze formele corpului.

Fotografia poate fi văzută mai jos:

Reclamă

În descrierea fotografiei, aceasta a scris: „6 luni. 45 de kg jos ( da, ajunsesem la 108 kg). Prima mea călătorie departe de #BRIDEMAE și plină de emoție din foarte multe motive, dar mă simt atât de mândră să fiu eu însămi din nou. Chiar dacă uneori a părut imposibil, am ales să muncesc și mai mult.”

Jessica a recunoscut că și în trecut a avut probleme cu greutatea în plus, fiind reprezentantă a brandului Weight Watchers, o organizație care ofera suport persoanelor care întâmpină probleme în lupta cu kilogramele în plus.

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro