Reclamă
Reclamă

Vorbind cu Page Six în cadrul Humane Society din gala SUA, vedeta „Jack Canguro” a vorbit despre soția sa și a dezvăluit că este „șocat” că este încă căsătorită cu el.

„Sunt șocat în fiecare zi că o am pe Rebecca ca soție. De aceea, Rebecca câștigă fiecare luptă „, a spus O’Connell, 45 de ani. „Când am o emoție sau un sentiment agresiv și cred că pot câștiga… Mă gândesc la mine”, știu că Rebecca nu ar trebui să fie cu mine. Rebecca ar trebui să fie cu cineva mai bun decât mine. Deci prefer să câștige ea”

Vedeta „Jerry Maguire” și fosta actriță „X-Men” au început să se întâlnească în 2004 și s-au căsătorit în iulie 2007. O’Connell și Romijn sunt părinții unor fete gemene, care s-au născut în 2008.

Într-un interviu din 2017 cu Fox News , O’Connell s-a deschis despre faptul că este tată pentru fete gemene și a dezvăluit cea mai mare îngrijorare a sa.

Reclamă

„Evident, lucrurile obișnuite, fiind tatăl fetelor. Nu vreau să vorbească cu băieții, a spus el. „Când voi muri, pot întâlni toată lumea. Dar acum nu vreau să se întâlnească cu nimeni. Și pentru a deveni real un moment, ele joacă jocuri online pe aceste tablete mici și sunt mereu îngrijorat. Le spun mereu: 《Asigurați-vă că nu vorbiți cu nimeni acolo》 Este un lucru mare pentru mine. ”

De asemenea, O’Connell a abordat percepția căsătoriei sale și a menționat că și prietenii lor cred că sunt „ciudați”.

„Sunt la fel de șocat ca tine. Și toți prietenii noștri de la Hollywood cred doar că suntem ciudați. Suntem ostatici unul pentru altul pentru că suntem aparent împreună de prea mult timp ”, a declarat vedeta.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro