Jennifer Lopez este o artistă care se bucură de o carieră de succes, ce atrage după sine admirația fanilor din toată lumea.

În urma unui interviu acordat acum 21 de ani, putea să aibă de suferit pe plan profesional deoarece la acel moment, ea a făcut o serie de comentarii negative cu privire la viața unor actrițe și cântărețe renumite.

La vremea aceea, ea vorbea deschis despre Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Winona Ryder si Salma Hayek, care erau de fapt colegele ei de breasla. În acel timp, Jennifer Lopez era în topul succesului la Hollywood, succes dat de rolurile din filmele „Anaconda” și „Money Train.”care i-au adus foarte multi bani dar și faimă și admirație.

Se pare că Jennifer Lopez nu a avut o părere foarte bună despre aceste actrițe dar nici despre Madonna nu a avut cuvinte de laudă. Ea nu a apreciat niciodată ceea ce au făcut pe plan profesional, considerând că nu sunt așa de bune pe cum se cred. În mod surprinzător a declarat despre Claire Danes că este o actriță bună.

Desigur că, toate aceste declarații au luat prin surprindere fanii artistei, precum și pe fanii actrițelor, care au rămas uimiți să vadă cât de deschis își dezvăluie opinia legată de colegele ei de la Hollywood. Totuși, Jennifer Lopez susține că nu a avut nici o dată intenția de a răni pe cineva dar preferă sinceritatea.