Jennifer Lopez și Shakira vor susține un recital în cadrul unui eveniment de mare amploare, care va avea loc anul viitor pe 2 februarie. Super Bowl 2020 va aduna o mulțime de artisti cunoscuti la nivel global, unele din cele mai bune voci din lume

Cele două vedete, au facut deja publică această știre pe rețelele de socializare, pentru a ține la curent fanii cu detalii despre recitalul lor. Lopez, în vârstă de 50 de ani si Shakira, în vârstă de 42 de ani sunt foarte încântate de această apariție.

O sursă anonimă a declarat că s-a colaborat cu casa Roc Nation pentru a finaliza cu bine colaborarea dintre cele două artiste.

Lopez a dezvăluit ideea de a participa la Super Bowl, în cadrul emisiunii Today. Ea se consideră onorată să participe la acest eveniment și e sigură că va fi extrem de distractiv.

Fanii trebuie să le fie alături și să se bucure din plin de acest moment incendiar, de acest recital unic care va reuni două voci minunate, Două artiste de renume mondial se vor remarca printr-un moment  impresionat, care în mod sigur, va surprinde cât mai placut fanii din întreaga lumea.