Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din lume.

De-a lungul timpului, soția lui Ben Affleck a trecut prin diverse transformări, până a găsit stilul care o reprezintă cel mai bine. Dar, întotdeauna, un lucru a fost cert. Și anume, că și-a format echipa din cei mai buni profesioniști.

Atunci când spui Jennifer Lopez spui eleganță, stil și rafinament. Însă, niciuna dintre aceste calități nu ar fi fost posibile dacă nu ar fi avut alături de ea oamenii potriviți. Artista a fost mereu pretențioasă și a vrut ca fanii ei să se bucure de cea mai bună versiune a sa. După ce a dezvăluit că apelează la românce pentru a o încălța, se pare că asta nu este tot.

De ani de zile, diva de peste Ocean apelează la talentul unei românce și atunci când vine vorba de haine și ținute exclusive. Este vorba despre Camelia Skikos. Aceasta se poate lăudă că se numără printre primii absolveți ai Facultății de Design din cadrul Universității de Artă „George Enescu” Iași. Creațiile ei au impresionat o lume întreagă, așa că ușile i s-au deschis instant.

Jennifer Lopez lucrează cu o româncă. Povestea femeii care o îmbracă pe divă de ani de zile
social media

Jennifer Lopez știe cum să își aleagă oamenii

Datorită pasiunii pentru modă, aceasta a primit diverse oferte. Cea care i-a schimbat viața a apărut imediat după mutarea în Londra. Acolo, crea schițe pentru celebrul brand Levi’s, când a aflat despre Loteria Vizelor. Nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut instant pasul cel mare. După ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii, totul s-a schimbat pentru ea.

„Am lucrat la Levi’s, în cadrul unui department axat pe produse custom made, adică modele speciale pentru clienți, pentru corpul lor, pentru gustul lor. Am realizat inclusiv ținute pentru Janet Jackson, Jennifer Lopez și Blondie”, a declarat aceasta, potrivit newsweek.ro.

În prezent, Camelia este invitată la cele mai cunoscute evenimente de modă, unde își etalează creațiile cu mândrie.