Jennifer Lopez este una dintre cele mai frumoase și apetisante artiste din întreaga lume. Are un corp de zeiță, însă frumusețea, mai ales la 51 de ani, se întreține cu multe sacrificii și cu multă disciplină. Da, este foarte posibil să fii într-o formă de zile mari chiar și atunci când nu mai ești la prima tinerețe. J Lo este dovada fie a faptului că un stil de viață ca la carte face mereu diferența.

Jennifer Lopez este un adevărat model pentru milioanele de femei din întreaga lume. Nu mai încape nicio urmă de îndoială că este și una dintre cele mai talentate artiste. Pe lângă faptul că rupe scena în două atunci când se ”dezlănțuie”, vedeta deține și un talent remarcabil în cinematografie. La 51 de ani, cântăreața este o femeie împlinită, sigură pe ea, are conturile pline și o viață de familie ca în povești.

Este adevărat că are un corp de vis, însă oare ce mănâncă vedeta de arată atât de bine? Se pare că Jennifer pune foarte mare accent pe sala de fitness și pe o alimentație corectă, adaptată sitului ei de viață și nevoilor ei totodată.

Tracy Anderson, unul dintre antrenorii divei, ne-a dezvăluit faptul că focoasa artistă consumă, în mod exclusiv, numai produse organice, de foarte bună calitate. Statutul pe care îl are și imaginea pe care și-a creat-o de-a lungul timpului nu îi permite să calce strâmb, astfel că vedeta respectă cu sfințenie indicațiile primite.

„O pun să mănânce foarte sănătos, deoarece are nevoie de combustibil foarte bun pentru lucrurile pe care le face. Totul e organic și bine gândit, cu un echilibru între proteine de calitate și alimente pline de nutrienți”, a spus antrenorul pentru People.

Jennifer Lopez consumă doar alimente de înaltă calitate

Nu doar alimentația este importantă, ci și hidratarea. Dodd Romero, un alt antrenor al divei, declară faptul că vedeta de talie internațională consumă minim 7 pahare de apă în fiecare zi. De asemenea, alcoolul și tutunul nu îi sunt permise pentru o viață perfect sănătoasa.

 

„Nu am mai consumat coffeină de ani buni”, a declarat ea pentru Hollywood Life.

Jennifer Lopez dezvăluie dieta minune care o face să arate impecabil la 51 de ani! ”Nu am mai...”

În meniul lui Jennifer Lopez nu sunt deloc incluse alimentele procesate. Ea consumă numai alimente care provin de la animale hrănite cu mâncare de calitate. Vedeta obișnuiește să consume nuci și pește pentru a-și lua aportul necesar de grăsimi sănătoase.

Și la capitolul legume există o serie întreagă de reguli pentru a-și menține silueta. Evită porumbul și morcovii, însă consumă foarte multe verdețuri. Carbohidrații nu lipsesc de la mesele ei, așa că vedeta preferă cartofii dulci, orezul brun, fulgii de ovăz și quinoa.