Reclamă
Reclamă

La 50 de ani, Jennifer Lopez a defilat elegantă pe podium, îmbracată într-o rochie Versace la Milan Fashion Week. Ea a strălucit la saptămâna modei și a atras toate privirile celor prezenți la acest eveniment. Jennifer Lopez a mai purtat o piesă Versace, acum 19 ani, la decernarea premiilor Grammy.

Chiar dacă stilista ei, Andrea Lieberman, a sfătuit-o să poarte alte rochii, dar Jennifer a simțit de la început că aceasta este piesa vestimentară cea mai potrivită.

Toata lumea a fost încântată să o vadă triumfătoare și încrezătoare în sine. Doar Andrea, stilista ei, nu a fost la fel de încântată deoarece o membră a trupei Spice Girls a avut-o iar Sandra Bullock a purtat același model, dar o altă culoare.

În final, important este că Jennifer s-a simtit extrem de bine in această ținută și a reușit să emane bucurie în jurul ei. Chiar dacă acest model a mai fost purtat și de alte artiste, este vorba despre o piesă vestimentară de mare valoare, care face furori ori de cîte ori este purtată pe podium. Este un model unic, care impresionează prin stil și eleganță chiar și pe cei mai exigenți stilisti ai vremii, printr-o frumusețe devastatoare.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro