Reclamă
Reclamă

Jennifer Lopez a mărturisit într-un interviu recent cum se simte din cauză acestei situație, dar și care sunt planurile de viitor.

Jennifer Lopez se simte ușor dezamăgită

Jennifer Lopez și iubitul ei Alex Rodriguez ar fi trebuit să se căsătorească în această vară.  Însă din cauza situație actuale totul a fost pus în așteptare. Artista s-a simțit puțin dezamăgită după ce ea și Alex Rodriguez au fost forțați să își pună planurile de nuntă în așteptare.

„Jenny From the Block” a avut un interviu virtual pentru ,,The Today Show”, în care a dezvăluit cum ea și logodnicul ei au luat decizia de a amâna nuntă.

,,Am un pic inima frântă pentru că am avut niște planuri grozave, dar sunt și știi ce? Dumnezeu are un plan mai mare, așa că trebuie doar să așteptăm și să vedem.”

Reclamă

Răspunzând la o întrebare, artista a mărturisit că nu trebuie să finalizeze încă planurile.

„Nu există nicio planificare în acest moment. Trebuie doar să așteptați și să vedeți cum se joacă toate acestea.”

,,Este dezamăgitor la un nivel, știi. După Super Bowl și după filmarea World of Dance … Am plănuit să îmi iau timp liber, ceea ce facem în acest moment, dar, în același timp, știți, aveam o mulțime de planuri pentru această vară și anul acesta. Dar, totul este cam în așteptare în acest moment ”.

J.LO a fost provocată la o întrecere de dans de Jimmy Fallon

De curând Jennifer Lopez a acceptat invitația lui Jimmy Fallon de a se întrece într-o competiție de mișcări de dans. Așa cum au mai făcut în edițiile anterioare ale emisiunii „The Tonight Show”.

Totuși de această dată, întrecerea a fost puțin mai complicată. Cei doi au trebuit să recreeze cele mai populare dansuri de pe aplicația TikTok, după ce le-au văzut o singură dată. Competiția a fost câștigată de cel care a reușit să recreeze cel mai bine mișcările de dans.

Jennifer Lopez a demonstrat încă o dată că se descurcă foarte bine la capitolul dans. Vedeta a profitat de ocazie pentru a promova noul sezon al emisiunii World of Dance care s-a lansat pe 26 mai.

https://www.youtube.com/watch?v=rfwWW3XLQ9o&feature=emb_title

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro