Reclamă
Reclamă

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au logodit de câteva luni iar acum au făcut nunta în secret. Fanii se gândeau că după logodnă o să urmeze nunta dar nu se așteptau sa fie atât de curând.

Ei au anunțat ca vor să se căsătorească dar nu au spus când. Acum se pare ca toate aceste zvonuri s-au adeverit.

Cei doi au fost văzuți plimbându-se prin New York, însoțiți de doi bodyguarzi și un prieten. Ei au fost surprinși când ieșeau dintr-un tribunal din New York, ceea ce indică faptul că aici a avut loc cununia.

De asemenea, au fost văzuți ținând câteva acte în mână, ceea ce înseamnă ca tocmai s-au căsătorit, având alături doar câțiva prieteni.

Reclamă

Jennifer și Cooke sunt foarte fericiți împreună și intenționează ca luna viitoare să organizeze o petrecere mare de nuntă.

Jennifer a avut o relație destul de lunga cu Nicholas Hoult, dar nu s-a gandit deloc la căsătorie. In cazul lui Cooke Maroney, e total diferit, pentru că ea  și-a dorit imediat să se căsătorească cu el. Ea abia a așteptat sa poarte numele de Maroney și consideră că este un sentiment minunat să știi că ți-ai găsit sufletul pereche. Cei doi au o relație bazată pe dragoste și încredere și se bucură din plin de povestea lor de dragoste.

 

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro