Se anunță o altă nuntă mondenă la Hollywood pentru că Jennifer Lawrence, în vârstă de 29 de ani, se pregatește să îmbrace rochia de mireasă. Fericitul ei soț este artistul plastic Cooke Maroney iar cununia a avul loc la New York, acum o săptămână.

În curând se anunță marea petrecere iar Jennifer este foarte atentă când întocmește lista cu daruri. Tinerii căsătoriți își doresc să primească o bicicletă de 2.000 de dolari, o cafetieră de 750 de dolari și multe decorațiuni interioare moderne dar și foarte costisitoare cum ar fi veselă, veioze și lustre. Jennifer vrea să își amenajeze toată bucătaria cu darurile de nuntă și să își amintească mereu de această zi minunată.

Actrița este foarte cunoscută la nivel global dupa rolul din ”Jocurile Foamei” iar până la vârsta de 29 de ani a reușit să strângă o avere impresionantă de 130 milioane de dolari.

Ea a făcut publică această listă pe pagina ei de internet iar în funcție de posibilități, invitații își vor alege darul pentru nuntă. Jennifer vrea ca toata lumea să știe că asteaptă doar produse de înaltă calitate și a menționat chiar și culoarea pentru unele obiecte. Printre aceste produse au fost menționate și seturi de pahare din cristal pur, un bol din argint pentru brânză fondue precum și un robot de bucătărie de 550 de dolari, cu funcții inteligente care gătește orice.