Păr încrețit? Nu ne pasă. Jennifer Aniston le-a oferit fanilor o fotografie după duș, cu pletele ei ciufulite, fără machiaj și fără prosop.

Jennifer Aniston, în vârstă de 52 de ani, este gata să facă față umidității. Actrița din Friends face chiar și o zi proastă a părului să arate bine, în timp ce își  arătată șuvițele încrețite pe Instagram.

Ea a dat vina pe umiditate pentru fotografiile de după duș. Dar fanii ar putea fi nevoiți să-i mulțumească pentru asta, deoarece Jennifer a uimit în timp ce părul ei voluminos atârnă peste umăr și decolteul i-a căzut peste prosop. Frumusețea ei naturală a strălucit și ea, deoarece actrița nu purta machiaj.

Oare cum reușește să arate așa

4. Jennifer Aniston s-a pozat fără machiaj. Cum arată vedeta la 52 de ani
Instagram

În a doua imagine, actrița din “Murder Mystery” și-a lăsat părul să se odihnească în starea sa naturală. Umiditate sau nu, a fost încă un aspect vaporos pentru actriță. Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că îngrijirea părului este specialitatea ei, deoarece ea a lansat recent o linie de îngrijire a părului numită LolaVie.

Care se laudă cu eforturile sale de durabilitate cu ambalaje reutilizabile și esență de bambus în loc de apă deionizată (obișnuită).

Jennifer și-a uimit recent fanii cu un look sexy pentru ședința foto THR.  Îmbrăcată într-un crop top alb asemănător unui bikini și pantaloni asortați cu talie înaltă. Ea a completat aspectul fabulos cu un fedora alb. Pe parcursul ședinței foto, ea a mai îmbrăcat mai multe look-uri. Inclusiv o rochie neagră de tricou albă, o fustă complet transparentă și un gât clasic negru cu blugi.

Ea s-a confruntat cu o presiune imensă de-a lungul carierei sale, dar merită că a avut. “Atât de mulți oameni evoluați și pozitivi în jurul meu.”. Din cauza motivului pentru care nu a avut niciodată o „cădere publică” ca multe vedete ale timpului ei, precum Britney Spears.

De asemenea, a devenit sinceră despre cât de greu i-a fost să filmeze reuniunea “Friends”. Deoarece a trebuit să se confrunte cu unii dintre demonii trecutului ei. Ea a recunoscut că a trebuit să se ridice și să iasă din cameră de mai multe ori. Dar, ca întotdeauna, a biruit.