În cadrul unui interviu recent, Jennifer Aniston a declarat că în urmă cu câțiva ani obișnuia să țină cu sfințenie un jurnal. Din spusele actriței, să îți așezi gândurile pe hârtie este ca o terapie a sufletului.

Jurnalele ne ajută să ne descărcăm anumite emoții, să ne organizăm gândirule și chiar să păstrăm evidența unor amintiri dragi nouă. Nimic nu este mai plăcut decât să poți să arunci o privire asupra propriilor gânduri din urmă cu câțiva ani. Experiența în sine poate fi asemănată cu o călătorie în timp spre tine însuți. Amintirile și emoțiile tale sunt păstrate în siguranță între paginile jurnalului tău.

Jennifer a povestit că a avut obiceiul de a scrie într-un jurnal pentru mulți ani. Ce anume a determinat-o să renunțe?

Din câte se pare, frica de a fi găsit de altcineva a fost principala cauză. Actrița și-a dorit ca gândurile sale să rămână doar pentru ea.

Întâmplarea care a declanșat această teama în Jennifer se pare că a avut loc cu ani în urmă. Unul dintre foștii săi iubiți i-a găsit jurnalul și nu a putut rezista tentației să îl citească. Acela a fost momentul când actrița și-a dat seama că un jurnal nu este cea mai sigură modalitate de a-ți descărca gândurile și a ales să renunțe.

Cu toate acestea, fanii ar fi încântați dacă vedeta și-ar scrie biografia. Mulți și-ar dori din tot sufletul să îi afle povestea de viață, în special pentru că Jennifer a făcut parte din distribuția serialului „Friends”, atât de iubit și apreciat de spectatorii din toată lumea.