Actrița Jennifer Aniston s-a alăturat marțea aceasta platformei Instagram, dând lumea fanilor serialului „Friends” peste cap.

Este pentru prima oară când folosește oficial acest site de socializare, deși a declarat că în trecut a mai avut conturi cu ajutorul cărora reușea să fie la curent cu toate noutățile.

Prima poză pe care a ales să o posteze a fost una alături de foștii săi colegi de pe platourile de filmare ale seriei „Friends”: Lisa Kudrow ( Pheobe Buffay), Courteney Cox ( Monica Geller), Matt LeBlanc ( Joey Tribbiani), David Schwimmer ( Ross Geller) și Matthew Perry (Chandler Bing).

Aproape instant după ce vestea că Jennifer și-a creat acest cont de Instagram s-a împrăștiat, actrița a fost asaltată de cereri de urmărire, aprecieri și comentarii.

Cartea Recordurilor a anunțat zilele trecute că Jennifer Aniston deține un nou record, având contul de Instagram care a atins 1 milion de urmăritori în cel mai scurt timp, și anume în 5 ore și 16 minute. Conform datelor oficiale, acest record a fost stabilit de Prințul Harry și Megan Markle, care au atins numărul de urmăritori în 5 ore și 45 de minute.