Fosta vedetă de filme pentru adulți, Jenna Jameson, în vârstă de 50 de ani, și soția sa, Jessi Lawless, de 40 de ani, și-au anunțat separarea la mai puțin de un an de la oficializarea căsniciei lor. Motivele despărțirii au fost dezvăluite de Lawless într-un videoclip intitulat “S-a terminat”, postat pe rețelele sociale pe 16 aprilie, confirmând astfel zvonurile despre divorțul iminent. “Există o mulțime de zvonuri că Jenna și cu mine vom divorța. Și fac acest videoclip pentru a confirma că așa este”, a declarat Lawless.

Lawless a depus cererea de anulare a căsătoriei, precizând că procesul “nu ar trebui să dureze mult până să fie finalizată”. Căsătoria dintre cele două a avut loc în Las Vegas pe 23 mai 2023, după ce s-au logodit cu o lună înainte. Conform declarațiilor lui Lawless, consumul de alcool al lui Jameson și lipsa de remușcare au stat la baza acestei decizii. “I-am spus la începutul relației noastre că trag linie până la băut, care i-a adus atât de multe probleme în viață, și nu voi tolera asta deloc, în nicio circumstanță”, a explicat Lawless.

În timpul unei călătorii în Chicago, primul eveniment la care Jameson a participat de la căsătorie, aceasta a început să consume alcool, după care a încercat să mintă despre acest fapt. “Nici măcar nu aveam poze… Știam că bea”, a adăugat Lawless. Odată confruntată, Jameson nu a arătat remușcări, dorind să atribuie vina partenerului ei.

Jenna Jameson, care nu și-a exprimat public reacțiile în legătură cu divorțul, a menționat pe Instagram Stories că se va abține de la comentarii, optând pentru o abordare “cu eleganță”. În pofida refuzului de a comenta direct situația pentru People, a subliniat importanța empatiei și înțelegerii în fața dependenței, spre deosebire de judecată și umilire.