Reclamă
Reclamă

Actrița Jenna Dewan are un nou iubit, pe Steve Kazee iar de curând a făcut un anunț oficial cu privire la faptul că va avea un copil.

Jenna a divorțat de Channing Tatum și trăiește acum o frumoasă poveste de iubire cu Kazee.  Ea mai are o fetiță, Everly, în vârstă de 6 ani, din căsătoria anterioară.

Ei sunt foarte bucuroși că o să-si marească familia, pentru că amândoi iubesc enorm copiii. Jenna consideră că este o adevarată minune sa devii mamă, deoarece copiii sunt cei mai de preț. Ei conferă o altă conotație vieții și completează perfect viața de familie.

Kazee a fost extrem de fericit când a aflat că Jenna este însărcinată. El a așteptat toată viața lui acest moment culminant și se bucură din plin de fiecare clipă. Iubita lui radiază iubire și emană multă bunătate în jurul ei, ea știe să treacă cu bine peste momentele dificile din viața ei și nu se lasă invinsă.

Reclamă

Jenna Dewan s-a despărțit de Channing Tatum în urmă cu 2 ani dar ei au rămas în relații bune de prietenie. Channing a aflat chiar de la Jenna că este însărcinată și o susține în tot ceea ce face.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro