Reclamă
Reclamă

Jeffree Star este în prezent unul dintre cei mai populari influenceri de pe platforma Youtube și un om de afaceri de succes, cu o gamă foarte cunoscută de produse cosmetice.

Deși pare că viața lui este desprinsă dintr-un basm, iar Jeffree se bucură în prezent de lux și de o carieră de succes, viața lui nu a fost mereu perfectă.

Jeffree a fost de-a lungul anilor un personaj dur criticat de presă, în special pentru atitudinea sa non-conformistă și aspectul său extravagant.

Cum a ajuns unde este acum?

Reclamă

Jeffree Star a crescut într-o familie destul de săracă și s-a confruntat de-a lungul anilor cu multe probleme, printre care critica celor din jur și depresia. Acestea nu l-au împiedicat să își urmeze visele, iar acum poate afirma mândru că prin muncă a ajuns să trăiască viața pe care și-a dorit-o.

Numele său real este Jeffrey Lynn Steininger Jr, iar pasiunea lui încă din adolescență a fost machiajul. Vedeta a povestit în repetate rânduri cum dificultățile materiale nu îi permiteau să își achiziționeze cosmetice și adesea le folosea pe ale mamei sale.

După ce a absolvit liceu în anul 2002, Jeffree a hotărât să facă tot posibilul ca visul său să devină realitate. A lucrat de-a lungul anilor în diferite magazine de cosmetice, până a hotărât să se facă cunoscut lumii prin intermediul internetului.

A fost printre cele mai cunoscute personalități ale rețelei de socializare MySpace, până când a hotărât să își mute activitatea pe YouTube. Cu banii câștigați, el a reușit să își deschidă propria linie de cosmetice, Jeffree Star Cosmetics, iar acum este una dintre cele mai populare mărci de machiaj.

Jeffree este un exemplu clar al faptului că dacă îți dorești suficient de mult un lucru și muncești pentru el, într-o zi visul tău va deveni realitate.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro