Jean de la Craiova a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de prima soție.

Jean de la Craiova a avut o relație cu Roxana, femeia care i-a dăruit primul copil, în perioada liceului. Cei doi îndrăgostiți nu au fost căsătoriți cu acte, dar au ajuns să locuiască împreună.

Mama Roxanei l-a obligat pe artist să renunțe la școală și să se ocupe de iubita sa. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Jean de la Craiova a dezvăluit motivele pentru care s-a despărțit de prima sa nevasta.

De ce și-a lăsat Jean de la Craiova prima soție

Jean de la Craiova era încă elev la liceu când avea o relație cu Roxana. Soacra sa, mama Roxanei l-a pus să aleagă între a continua școala și a continuare relația cu nevasta sa, iar el a ales femeia pe care o iubea. Din dragostea lor a rezultat un băiat, dar când acesta avea doar șase luni, cei doi tineri părinți s-au despărțit.

@diana.blogger

#dianablogger #viral #tiktok #bucurestiromania🇷🇴 #vorbestemoldova #chisinaumoldova #romania #fyp

♬ original sound – Tik Toker

„Eram la liceu și a zis: ori nevasta, ori școala. Și am ales nevasta că era perioada de însămânțare. Era frumoasa, eu eram șugubăț. M-am căsătorit, nu cu acte, am rămas o noapte, două, apoi am rămas de tot. 

M-am angajat la Timpuri Noi, aveam o meserie… puneam cârligele la macara la un obiect și făceam semn șoferului, ulterior am devenit magazioner. Lucram și seara cântam la Gambrinus. Apoi a venit copilașul, iar dragostea știi că durează 3 ani. S-au întâmplat niște lucruri și nu vreau să-mi mai aduc aminte. Ea era tânără, frumoasă, singură și a găsit pe cineva. S-a întâmplat că eu am venit mai devreme și am văzut și ne-am despărțit.

Mi-a fost greu și mie și ei.”, a mărturisit Jean de la Craiova în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Drumul spre succes

Deși astăzi este un cântăreț de succes, iubit și admirat de mulți români, viața lui Jean de la Craiova nu a fost întotdeauna roz. A făcut multe sacrificii pentru a trăi și pentru a ajunge cine este astăzi.

„Erau timpuri și timpuri. A fost o perioadă în care tata era maistru și avea sub ordine 216 femei. Poți sa fii eunuc și tot îți mai scapă ochii. S-a întâmplat ceva cu o femeie de acolo și părinții s-au despărțit, iar eu cu frații mei am rămas cu mama și era greu să te ții de școală, cu pachete pentru toți. Nu mai făcea față. Eram mic, dar mi-am dat seama că trebuie să fac ceva.

La parterul blocului în care stăteam era un magazin de mobilă. M-am dus și m-am rugat să fac orice pentru 25 de lei pe zi. Strângeam hârtii, măturam și primeam bănuții. Cu ei treceam strada și era un aprozar și luam cartofi, fasole să ne facă mama de mâncare.

În fiecare zi primeam câte o fisă de 5 lei. 15 lei pe zi toți frații să-i avem să ne luăm pachet la școală. Adică luam un baton de 3 lei și 2 lei un lapte și băgam în ghiozdan. De multe ori nu aveam posibilitățile astea. Ne-a fost greu câțiva ani până ne-am mărit și fratele meu s-a angajat, eu mă mai descurcam, de la măturător la mobila, am început să merg la etaj să montez și primeam mai mult.”, și-a amintit Jean de la Craiova despre copilăria grea.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.