Jean de la Craiova o să lanseze cartea autobiografică „Viața unui lăutar”

Jean de la Craiova este pe cale să își îndeplinească un mare vis. În curând, manelistul își va lansa propria carte, de care este foarte mândru. Aceasta se va numi „Viața unui lăutar” și va spune povestea artistului, trecând prin viața personală și mai apoi prin cea profesională. Când va avea loc lansarea?

De ceva timp, Jean de la Craiova are un proiect inedit în derulare. Acesta a muncit intens și în curând o să fie gata să își lanseze propria carte, în care își va spune povestea de viață. Manelistul și-a pus sufletul pe tavă și le va arăta cititorilor atât lucrurile bune din viața sa, cât și cele rele. Cartea va purta numele „Viața unui lăutar.”

Pentru a contura cartea, Jean de la Craiova nu a lucrat singur. Acesta a mărturisit că de redactarea volumului s-a ocupat femeie care locuiește în străinătate, dar care este originară din Chișinău.

„Sper cu ajutorul lui Dumnezeu ca în toamna aceasta, octombrie noiembrie să o finalizez. Sunt atâtea peripeții, atâtea momente frumoase, mai puțin frumoase. E o poveste a carierei mele. Se va numi «Viața unui lăutar» e pentru oamenii veseli sau triști, poate îți mai dă o lacrimă, dar îți revii imediat”, a spus Jean de la Craiova, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Jean de la Craiova își lansează propria carte! Volumul „Viața unui lăutar” îi va spune poveste cu bune și rele
Social media

Eveniment de lansare cu fast

Cartea lui Jean de la Craiova va avea lansarea în toamna aceasta, iar evenimentul o să fie unul cu fast. Manelistul deja a proiectat totul și știe exact cum vrea să arate. Acesta își dorește să lanseze cartea autobiografică într-un loc cu tradiție, o locație veche, unde atmosfera să fie dată de o muzică bună lăutărească, iar invitații se vor putea delecta cu preparate tradiționale.

La evenimentul de lansare toată lumea o să fie invitată, de la presă, persoane din showbiz, prieteni și familie. Artistul așteaptă cu emoție momentul cel mare și speră să vină cât mai curând.

„Cred că o să fie muzică veche, într-o locație cu tradiție, cu hangițe. O să fie ceva frumos, chiar o să vă invit”, a mai spus Jean de la Craiova.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.