Jean de la Craiova are un fiul pe care l-a făcut în tinerețe, dar nu a ținut legătura cu el

Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova. Deși este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi, puțini sunt cei care îi cunosc trecutul. Artistul a făcut primul lui copil atunci când era foarte tânăr și a ales să nu se implice prea mult în viața acestuia.

Alexandru, fiul abandonat al lui Jean de la Craiova are acum 31 de ani. Tânărul nu a depins niciodată, în niciun fel, de tatăl lui, din punct de vedere emoțional sau material.

Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova

De curând, Alexandru Dumitrache, fiul abandonat al lui Jean de la Craiova a devenit tată, astfel oferindu-i lui Jean de la Craiova o nepoată. Cei doi nu au o relație extrem de apropiată, însă au mai vorbit periodic.

Alexandru a păstrat o relație rece cu tatăl lui faimos. Cei doi nu se vizitează aproape niciodată. În urmă cu câțiva ani, celebrul artist a recunoscut că i-a mai oferit periodic bani, însă niciodată nu au fost cum sunt cu adevărat  un tată și un fiu.

Secretul bine ascuns al lui Jean de la Craiova. Cine este și cum arată fiul abandonat al manelistului
Captură TV

Jean de la Craiova a participat la botezul nepoatei sale

Chiar dacă Jean de la Craiova nu are o relație apropiată cu Alexandru, fiul lui abandonat, manelistul a fost printre invitații la botezul primei sale nepoate. El a dezvăluit că acolo s-a întâlnit cu mama băiatului, însă nu a vorbit prea multe cu ea.

„A fost o relatie acum 28 de ani. Imi pare foarte rau, mi-aș dori să se faca bine si să aud ca este sănătoasă.Este mama băiatului meu și sincer îmi pare rău să aud asta (mama lui Alex era bolnavă, n.r.).

Eram adolescenți. Eram micuți. Eu am păstrat legătura doar cu băiatul. Este mama copilului meu, ne-am mai întâlnit la botezul nepoatei. Ea era într-un colț cu familia. Nu am schimbat priviri sau vorbe’, a declarat Jean de la Craiova cu câțiva ani în urmă, la Antena 1. 

 

 

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.