Jean de la Craiova este unul dintre artiștii cu ștate vechi în lumea muzicii. De-a lungul timpului, acesta și-a creat o imagine puternică și un renume, iar evenimentele au venit pe bandă rulantă. Jean, ca și alți artiști, a fost și el afectat de pandemie, dar a știut cum să o scoată la capăt. Chiar dacă nu a avut concerte ca înainte, la evenimentele private a fost mereu pe lista de preferați.

Jean de la Craiova are în spate o întreagă armată de profesioniști cu care merge la spectacole. Artistul nu se limitează niciodată doar la a cânta, ci face show pe scenă. Aceasta a început să fie din ce în ce mai îndrăgit de către public după ce a participat la anumite reality show-uri. De foarte multe ori, Jean a primit eticheta de „artist scump”, dar realitatea demonstrează contrariul.

Jean de la Craiova este scump la vedere. Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să cânte la evenimentul tău?
Youtube

Câți bani cere Jean de la Craiova pentru o oră de spectacol?

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Jean a spus lucrurilor pe nume și a detaliat subiectul tarifelor pentru concerte. Artistul a subliniat faptul că bugetul se împarte la tot staff-ul și că nu este chiar atât de ușor să te mai cheme cineva la evenimente. Atât pandemia, cât și numărul mare de artiști existenți pe piață fac ca publicul să se decidă mult mai greu. Jean de la Craiova este recunoscător pentru tot ceea ce are și știe că publicul lui îi este mereu aproape, încă de la începutul carierei sale.

„Eu tot timpul am fost la zi cu plățite statului. Am contabil de 20 de ani. Tot timpul plăteam taxe și impozite la stat. Eu cred că așa e normal. Ar trebui să o facă toți. Din sumele pentru care mă angajez, nu iau eu tot singur.

Sumele vehiculate sunt mari. Iau 3500 de euro o oră jumătate cu tot staff, formație, sunet, iar dedicații, lumea nu prea mai dă. Dacă scoți mașina, drumul, e bine. Cânți, ești bun, bine, dacă nu, stai acasă în studio.„, a declarat Jean de la Craiova în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.