Jean de la Craiova nu a ezitat să recunoască faptul că este de etnie și că viața nu a fost atât de darnică cu el, mai ales în copilărie.

Fără doar și poate, Jean de la Craiova se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi. Dacă toată lumea a auzit de succesul său în muzică, puțini știu cum a arătat copilăria artistul. Manelistul a avut parte de lipsuri și sărăcie, dar acest lucru nu l-a determinat să își ascundă drama prin care a trecut pe când era doar un copil, dar nici faptul că este de etnie. 

Jean de la Craiova: Niciodată nu mi-a fost rușine de originile mele

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a povestit și cum a arătat copilăria lui. Deși nu a avut parte de tot ce și-ar fi dorit, Jean de la Craiova nu a ascuns faptul că nu are o situație financiară bună. La fel s-a întâmplat și în cazul etniei sale, mărturisind că nu îi este rușine de acest lucru.

@starloveib♬ sunet original – StarLove

„Niciodată nu mi-a fost rușine de originile mele, pentru că este o etnie ca toate celelalte etnii.

Există oameni răi, oameni buni, dar asta nu te determină să îți fie rușine de cine ești”, a povestit Jean de la Craiova, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Tot atunci, manelistul a vorbit și despre copilăria sa, marcată de sărăcie. Părinții săi s-au despărțit pe când el avea 12 ani, iar de atunci, a ținut legătura cu amândoi.

Cea care a făcut cele mai mari sacrificii pentru fericirea sa este mama artistului. Cum lipsurile îi caracterizau viața, artistul a fost nevoit să se angajeze, în adolescență. Deși câștiga doar 25 de lei, Jean de la Craiova a acceptat să muncească și își ajute mama cu cheltuielile.

Artistul a povestit că astfel de episoade l-au maturizat încă de când era un copil, mai ales că erau zile în care mama sa nu avea ce pune pe masă.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.