Cântărețul se află pe lista celor mai bine plătiți muzicieni

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele de la noi din țară. Piesele sale au un succes răsunător, atât la evenimente, cât și pe Youtube. Carismatic, sincer, vesel și cu un simț al umorului bine dezvoltat, cântărețul a câștigat, de-a lungul anilor, simpatia a milioane de români, motiv pentru care este extrem de solicitat pentru a performa la petreceri. Invitat în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D, Jean de la Craiova a dezvăluit care este tariful său pentru un eveniment privat. 

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a-l avea pe celebrul manelist la o petrecere

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai titrați și îndrăgiți artiști de muzică de petrecere din România. Faimosul solist se bucură, întotdeauna, de popularitate. Vocea, talentul și melodiile lui au reușit să rămână relevante și să aline sufletele fanilor. Bineînțeles, în ciuda noului val de tineri artiști de manele care au luat cu asalt trendurile de pe Youtube.

De ani buni, numele cântărețului este cap de listă pentru cei care își organizează nunți, botezuri și cumetrii. Cu toate acestea, persoanele care vor să-l cheme pe Jean de la Craiova să le cânte la cele mai importante evenimente din viața lor sunt nevoiți să plătească o sumă frumușică de bani.

@starloveib♬ sunet original – i’m a star Angel@

Tariful lui Jean este situat undeva între 3000 și 3500 de euro pe oră. Pentru un recital complet de 4 ore, petrecăreții sunt nevoiți să plătească între 12.000 și 14.000 de euro. Așadar, cine vrea ca celebrul artist să-i cânte la nuntă sau botez, în 2022, știe cât de adânc trebuie să pună mâna în buzunar.

„Nu iau doar eu banii, am o adevărată armată în spate. Nu contează asta, contează că și prețul e cam mare, 3500, o oră jumătate, cu tot staff-ul, formație și sunet. Lumea nu prea mai dă dedicații”, a declarat Jean de la Craiova.

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii