Jamila a primit câteva mesaje de amenințare pe rețelele sociale pe care a decis să le facă publice și să tragă un semnal de alarmă. Mai multe persoane îi vor răul bucătărei și au amenințat-o cu moartea. Unii dintre ei i-au transmis vedetei că dacă o văd prin anumite zone ale Capitalei, vor avea grijă ca nici mama ei să nu mai recunoscă după aceea.

Jamila le-a răspuns internauților

 

„Să moară tot ce am mai scump pe casă, dacă nu te nenorocesc dacă te prind prin Militari. Jamilo, fii atentă la mine ce capac îți dau”, „Jamila, ai face bine să-ți păzești spatele, căci dacă te voi prinde, nici mama ta nu te va mai recunoaște când termin cu tine”, i-au transmis câteva persoane.

Citind toate aceste mesaje, ea nu s-a putut abține să nu transmită un mesaj public și să le povestească oamenilor care o urmăresc prin ce trece. Din păcate, cei care îi scriu sunt doar niște copii, iar acesta este lucrul care o deranjează și mai tare. Nu îi vine să creadă ce le poate trece prin cap și cum au fost educați.

În plus, Jamila a scos în evidență și faptul că amenințările de genul acesta reprezintă o infracțiune și se pedepsește conform legii. Crede că minorii care au acces la internet ar trebui supravegheați și educați, astfel încât să nu se mai ajungă aici.  Fiind mamă la rândul ei, a fost de-a dreptul șocată de mesajele pe care le-a primit.

„Internetul naște monștri! Acesta este al doilea comentariu de amenințare pe care îl primesc în 24 de ore. Veți spune că sunt copii si că scriu și ei ca să epateze. Da, sunt copii, dar să scrii așa ceva unui adult pe care nu-l cunoști doar pentru distracție mi se pare oribil, groaznic! Amenințările de tipul acesta reprezintă infracțiune și se pedepsesc conform legii! Copiii care au acces la internet ar trebui supravegheați, chiar dacă sunt mari. Apoi ar trebui EDUCAȚI! Educați ca să nu se mai comporte așa, ca să nu mai lase nimănui mesaje de tipul ăsta! Sunt mamă și mă îngrozesc! Mă îngrozesc să văd ce fel de generație vine din urmă și cum, în loc să evoluăm, involuăm! Educația! Educația de acasă, cei 7 ani de care se tot vorbește! Nu e ok să ameninți, nici măcar în glumă! Nu e ok să folosești internetul în felul ăsta! Nu e ok să tolerăm așa ceva!”, a scris Jamila pe pagina sa de Facebook.