Reclamă
Reclamă

O bandă de hoți a reușit să jefuiască un microbuz de transport valori în sudul Italiei, furând suma de 3 milioane de euro, transmite DPA, citată de Agerpres.

Membrii bandei au deschis focul pentru a-l forța pe șoferul microbuzului să oprească și au incendiat mai multe automobile pentru a împiedica un răspuns rapid al forțelor de ordine. Incidentul a avut loc pe un drum aglomerat în apropierea orașului Brindisi.

În ciuda folosirii armelor de foc și a incendierii a cel puțin patru vehicule, nimeni nu a fost rănit. Cei cinci agenți de securitate care păzeau transportul de bani au scăpat nevătămați, dar au rămas în stare de șoc.

Reclamă

Poliția a anunțat că toți membrii bandei, între 8 și 10 persoane, au reușit să scape. Potrivit autorităților, hoții au acționat extrem de rapid și au ales să dea lovitura în timpul orelor de vârf pentru trafic.

Un nor uriaș de fum negru a rămas în zona jafului timp de câteva ore, provocat de incendiile declanșate de hoți. Intervenția pompierilor și a poliției a necesitat oprirea circulației pe ambele sensuri de mers, pentru mai multe ore.

Autoritățile continuă cercetările pentru a-i identifica și captura pe suspecți.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro