Fără doar și poate, Jador este unul dintre cei râvniți bărbați din showbiz-ul de la noi. Manelistul nu duce deloc lipsă de pretendente, dar nu este atât de simplu ca cineva să fie pe placul lui. Jador are un tipar foarte bine stabilit și știe ce calități ar trebui să aibă viitoarea lui parteneră.

Pe cât de bine îi merge pe plan profesional, pe atât de mult scârțâie lucrurile pe plan personal. Jador este un artist complet, iar toate reușitele muzicale de până acum vorbesc de la sine. Atunci când vine vorba de carieră, manelistul nu face compromisuri și se implică total în procesul de creație și nu numai. Ionuț Dumitrache, pe numele lui din buletin, poate părea o persoană superficială la prima vedere, dar aparențele înșală mereu.

Jador, un bărbat greu de mulțumit. Cum trebuie să arate femeia perfectă în concepția manelistului
Instagram

Jador nu mai acceptă ca femeia de lângă el „să calce strâmb”

Când vine vorba de viitoarea lui iubită, eventual, chiar și soție, Jador are o listă destul de lungă de dorințe. Manelistul a verbalizat de multe ori că își dorește o femeie cuminte, care să îl echilibreze și care să îi aducă liniștea de care are nevoie. Cea care va dori să fie alături de Jador pentru tot restul vieții va trebui să știe de la început un lucru foarte clar. Chiar dacă nu a avut experiențe neplăcute în trecute, Jador a subliniat că nu acceptă, sub nicio formă, să fie înșelat în viitoarele relații.

”Oricât aș vrea să mă ascund, îmi doresc o femeie cuminte. Cred ca fiecare dintre noi ne dorim o femeie cuminte. De înșelat, nu am fost niciodată, deci exclud oricum varianta asta, ca să știe toată lumea. Înșelatul oricum e nașpa.

Nu-mi place să mă mintă femeia mea, mă simt de parcă as fi trădat pe la spate. Îți dai seama ca eu as vrea sa fie perfectă, dar nu există. Aș vrea să facă mâncare să mă aștepte acasă.”, a declarat Jador pentru wowbiz.ro