Jador s-a făcut cunoscut în emisiunea de tip matrimonial „Puterea Dragostei”. După terminarea emisiunii, acesta s-a lansat în muzică și a prins repede la public. Carismatic de felul său, melodiile sale au ajuns repede hit-uri, iar în prezent cere câteva mii de euro pentru a cânta la un eveniment.

Deși pare că are o viață perfectă, merge la petreceri, se afișează cu mașini scumpe, participă la diverse emisiuni și concursuri, viața cântărețului nu este mereu așa frumoasă. De curând a întâmpinat o problemă la o spălătorie din București. Angajații nu au vrut să îi spele mașina faimosului artist.

Angajații nu au a vrut să-i spele mașina

Într-un videoclip postat pe contul său de socializare, a  povestit ce i s-a întâmplat, neînțelegând de ce angajatul a avut o atitudine răutăcioasă.

„Salutare tuturor! vreau să vă povestesc un story-time cu ce am pățit astăzi la o spălătorie din București. Mai exact, la Afi Palace Cotroceni, la etajul -1 este o spălătorie auto. Ne-am dus acolo, iar prietenul meu a cerut să ne spele mașinile. Un băiat de acolo, de la spălătorie a spus că prietenului o spală, dar că lui Jador nu o spală. Nu am înțeles de ce fiindcă eu chiar nu am făcut nimic. Nu înțeleg de ce să nu speli mașina la un om, că doar îi dădeam bani, că eu dacă trăiesc din spagă și altul trebuie să trăiască tot din șpagă. Asta nu am înțeles. Am fost tratați foarte scârbos, de parcă îi era silă de noi. Eu nu sunt așa cum crezi tu, în caz că vezi asta, chiar sunt de treabă și lăsam și spagă.”

 

Jador se consideră nevinovat și că nu i-a greșit cu nimic angajatului, ci mai degrabă, acesta a avut o atitudine necorespunzătoare privind spălarea mașinii. Mesajul publicat de artist face referire directă la cel care l-a refuzat și îi spune că nu este un băiat rău, ba chiar i-ar fi dat și bani în plus pentru acest serviciu.