Jador simte din plin ridicarea restricțiilor impuse de pandemie. Manelistul a început să aibă concerte mai mult ca niciodată și de abia le mai face față. Jador străbate țara în lung și-n lat pentru a-și onora toate spectacolele. Deși face sacrificii, se pare că nu toate concertele se termină cu bine.

Jador este unul dintre cei mai solicitați artiști pentru concerte și spectacole. Manelistul are în repertoriu multe piese pe care fanii le știu vers cu vers și nu este de mirare că agenda lui este plină. De când s-au ridicat restricțiile, artistul are concerte aproape în fiecare weekend și încearcă să ajungă la toate.

Cel mai recent spectacol pe care l-a susținut a fost la Arad. Acolo, artistul a mers cu inima deschisă pentru a le cânta sutelor de fani. Atmosfera a fost una incendiară, iar concertul s-a ridicat la nivelul așteptărilor. La finalul concertului, Jador a rămas cu un gust amar față de atitudinea patronului.

Jador, țeapă de zile mari. Ce a pățit manelistul după ce a terminat concertul dintr-un club din Arad
Instagram

Jador, jignit după ce a cântat o noaptea întreagă în club

Pe TikTok, manelistul i-a bătut obrazul celui care l-a chemat să cânte. Jador și-a respectat promisiunea și a susținut un spectacol ca la carte. În schimb, când a venit momentul remunerării, patronul a refuzat să îl plătească. Manelistul nu credea că i se va întâmpla așa ceva, mai ales în țară.

Asta a fost o lecție primită de artist. Ionuț, pe numele lui real, va schimba placa și va alege să primească o parte din bani înainte de a urca pe scenă.

„Pentru organizatorul de la Arad… Boss, nu ți-ar fi rușine să vorbești urât de mine?! În condițiile în care eu am venit și am bătut sute de kilometri ca să vin să le cânt la oamenii aia și tu să vii la sfârșit să zici că nu-mi dai banii? Ca să știe tot Aradul! Băiatul de la Heaven nu a vrut să îmi dea banii. E puțin „altfel” decât oamenii normali. Am bătut sute de kilometrii degeaba!”, a spus Jador pe TikTok.

 

@jador♬ sunet original – Jador