Dragostea durează trei luni și nu o spunem noi, ci au demonstrat-o Jador și iubita lui.

Cei doi păreau mai fericiți ca niciodată și toți credeau că vor ajunge în fața altarului. Însă, ieri, artistul a făcut un anunț surprinzător prin care le-a spus tuturor că nu mai formează un cuplu cu Alexandra.

Jador face ce face și demonstrează că nu are deloc noroc în dragoste. Artistul părea că și-a găsit sufletul pereche, iar Alexandra a fost femeia care l-a făcut fericit. Însă, fericirea celor doi a durat doar trei luni, căci se pare că lucrurile între ei nu au mai funcționat deloc la fel de bine.

Cei care au avut ocazia să-i vadă pe cei doi, erau de părere că sunt făcuți unul pentru altul, iar Alexandra a demonstrat asta din plin după ce i-a pupat, la propriu, picioarele manelistului. Zilele trecute, în peisaj a apărut fosta lui Jador, Simina Loica. Artistul a declarat că nu este nimic între el și Simina, ci doar au un proiect comun pentru care au filmat.

Jador și iubita lui și-au spus „adio!”. Care este motivul despărțirii dintre cei doi
social media

Jador, singur din nou

Nimeni nu l-a crezut pe Jador, mai ales că, la scurt timp după ce a apărut Simina, artistul a confirmat despărțirea de Alexandra, pe care o alinta Hoder. Inițial, comunitatea de fani a lui Jador a crezut că este o glumă, având în vedere că acesta a mai glumit și în trecut. Dar, se pare că totul este cât se poate de serios și realist, iar asta spune și mesajul artistului.

„Bună, oameni buni! Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate, a fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Așa că, vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like, comentariu, mesaj de încurajare pe care mi-l dați.”

Jador a mai trecut prin momente grele anul acesta, atunci când a fost internat pe patul de spital, iar fanii nu au știut ce să creadă despre starea lui de sănătate. I-a fost frică ca nu cumva să își piardă vocea, așa că a anunțat că, în caz de orice, își va anula o parte din evenimente. Din fericire, nu a fost nevoie să se ajungă până aici, căci acum se simte foarte bine.