Jador, îndrăgitul cântareț de la noi, și-a uimit fanii pe rețelele de socializare. Acesta a publicat un scurt clip video pe Instagram în care le-a împărtășit urmăritorilor săi cum arăta la doar câțiva anișori. Ulterior, fanii au rămas uimiți. Aceștia se așteptau la diferențe mai mari în ceea ce-l privește pe Jador. Însă, se pare că trăsăturile artistului, nu sunt prea diferite față de cele din prezent. 

Cântărețul are o comunitate impresionantă de admiratori pe rețelele de socializare și cunosc multe detalii din viața artistului. Însă, puțini știau cum arăta Jador când era mic.

Cum arăta Jador în copilărie

Jador a plecat în vizită la părinți, așa cum obișnuieste adesea. Artistul nu uită niciodată de unde a plecat, iar când îl cuprinde dorul de meleagurile unde a crescut, acesta fuge să-și strângă părinții în brațe. Interpretul vorbește foarte deschis cu mama sa și depănând, amintiri, acesta a ținut să le arate fanilor o fotografie de când era doar un copil. Oamenii care îl îndrăgesc extrem de tare pe solist au rămas uimiți atunci când au observat că Jador nu s-a schimbat cine știe ce de atunci.

Jador și-a lăsat fanii cu gura căscată. Cum arăta acesta când era doar un copil
instagram

Ce le-a spus artistul urmăritorilor săi

Se pare că nu doar fanii au fost de părere că Jador nu s-a schimbat foarte mult. Artistul a remarcat și el că trăsăturile sale fizice de când era la o vârstă destul de fragedă, nu sunt atât de diferite față de cele din prezent. Chiar dacă anii au trecut, iar el a ajuns la maturitate, Ionuț Dumitrache pare să aibă multe în comun cu aspectul lui de când era crescut în sânul familiei.

„Uitați-vă aici! Așa arătam când eram eu mic. Față rotundă, aceeași ochii, la nas, același nănău. Aveam adidași, ia uite, aduși de mama. Grăsan, semăn mult cu eu de azi”, le-a spus Jador fanilor săi pe Instagram.