Jador este unul dintre cei mai sinceri artiști de la noi. Chiar dacă traiește o viață de lux și își permite orice. manelistul nu a uitat niciodată de unde a plecat. Ionuț Dumitrache, pe numele lui din buletin, îi este profund recunoscător familiei sale pentru tot ce l-a învățat.

Jador a făcut senzație în emisiunea lui Nea Mărin. De data asta, echipele au fost mai diversificate ca niciodată, dar toate vedetele au avut un punct comun: dorința de distracție. Așa cum se știe deja, Nea Mărin nu menajează pe nimeni, așa că Jador, Ruby, Shift și Lino au trebuit să demonstreze că sunt adevărați gospodari.

Jador și Nea Mărin nu s-au înțeles prea bine, mai ales că manelistul căuta fiecare ocazie să scape de muncă. Totuși, spre finalul episodului de seara trecută, artistul a demonstrat că dacă vrea ceva cu adevărat, face. Manelistul s-a conformat tuturor sarcinilor date de Nea Mărin și, într-un timp scurt, a devenit preferatul acestuia.

Jador și-a cunoscut tatăl la 14 ani

Jador a început să se înțeleagă din ce în ce mai bine cu Nea Mărin și a prins și mai multă încredere în el. Într-un moment de vulnerabilitate, manelistul i s-a confesat lui Nea Mărin și i-a spus de unde a învățat să facă atâtea lucruri într-o gospodărie.

Jador și-a cunoscut tatăl pentru prima dată în urmă cu șase ani. „Eu am rămas bărbatul cât a fost el plecat,”
Instagram

Jador nu a avut deloc o copilărie ușoară. La un moment dat, acesta a fost nevoit să preia toate responsabilitățile familiei în absența tatălui său. Artistului nu i-a fost deloc simplu, dar consideră că toate astea l-au format și l-au transformat în bărbatul puternic de azi.

„Tata toată viața lui a fost plecat. Toată viața lui a fost plecat la muncă. Avea 5 copii. La 17 ani m-a făcut pe mine. După, a plecat la muncă în străinătate, la sârbi, la germani, la italieni. A fost greu. Eu am rămas bărbatul cât a fost tata plecat, până am făcut 14 ani.

El avea pretenții mari de la mine. Dacă nu salutam lumea pe stradă, mă rupea cu bătaia. Noi o terorizam pe mama, iar când venea tata acasă, luam bătaie toți.

S-a întors acasă în urmă cu 6 ani. A terminat casa și și-a făcut un business al lui. Eu atunci l-am cunoscut cu adevărat pe tata. Eu îl cunosc pe tatăl meu de 6 ani, nu-l știu de mic.”, a spus Jador în emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”