S-ar putea spune că Jador are femeile la picioare și face furori oriunde apare. Are toate calitățile unui bărbat după care majoritatea femeilor ar râvni. Este talentat, destul de chipeș și cu portofelul plin. Lucrurile s-au schimbat, din păcate pentru domnișoare, pentru că Jador nu mai este bărbat liber!

Reclamă

Jador nu mai e un burlac! De acum este un bărbat însurat și cu responsabilități. S-a căsătorit chiar în direct în cadrul emisiunii ”Star Matinal”! Se pare că artistul și-a găsit aleasa inimii chiar pe platourile de filmare. Cine le-a oficializat căsătoria? Chiar ofițerul de stare civilă, nimeni altul decât Dima Trofim! Acesta le-a adresat cele mai importante întrebări, iar proaspeții căsătoriți și-au spus ”da”.

Dar oare cine este tânăra norocoasă care a pus mâna pe carismaticul manelist? Nimeni alta decât Olga Delia, asistenta din cadrul emsiunii ”Star Matinal”. Se pare că tânăra blondină nu a stat pe gânduri, astfel că aceasta l-a ”furat” imediat pe Jador.

Cu toate că artistul a avut rețineri la început, se pare că persevernența Olgăi, dar și a nașei lor, prezentatoarea Nasrin, l-au convins până la urmă să spună cel mai sicer ”Da” în direct, în fața tuturor. Jador a încins platoul, se pare, astfel că a cântat piesa pe care artistul a lansat-o de curând.

Jador s-a căsătorit! Acum e bărbat de casă! Cine e blondina
Jador s-a căsătorit! Acum e bărbat de casă! Cine e blondina