Jador este din ce în ce mai activ pe social media. Chiar dacă a început perioada concertelor și a spetacolelor, artistul nu a uitat nici de comunitatea lui. Recent, la urechile sale a ajuns un filmuleț în care protagonista era nimeni alta decât Ana Morodan. Jador nu s-a putut abține și i-a dat imediat replica.

Nu mai este niciun secret faptul că Ana Morodan este obișnuită cu stilul de viață extravagant. Vedeta nu face rabat de la nimic și este înconjurată numai e obiecte de lux. Ana a muncit destul de mult pentru a ajunge în acest punct, dar susține că a meritat din plin fiecare sacrificiu.

Ana Morodan este cunoscută în mediul online ca fiind acea promotoarea a calității și a unei vieți trăite la maxim. „Contesa digitală” se bucură zilnic de un trai opulent, dar un singur lucru lipsește de pe lista ei. Influencera a afirmat de nenumărate ori că nu se vede deloc în ipostaza de mamă.

Jador, replică acidă pentru Ana Morodan. Ce crede manelistul, de fapt, despre „contesa digitală” Facebook

Jador va fi student din toamnă

Chiar dacă a atras un val de critici, Ana și-a asumat cele spuse, în totalitate. Mai în glumă, mai în serios, pe divă o macină un singur gând. „Contesa digitală” este speriată de faptul că la bătrânețe nu are cine să aibă grijă de ea.

Filmulețul cu Ana a ajuns și la Jador care nu s-a putut abține. Manelistul a încercat să o calmeze pe Morodan, folosindu-se de un argument cât se poate de solid. Potrivit artistului, „contesa digitală” nu ar avea de ce să își facă griji pentru că nu o să ajungă la vârsta bătrâneții.

Recent, Jador le-a dat o veste surprinzătoare fanilor săi. Se pare că manelistul are de gând să revină pe băncile școlii. Ionuț s-a înscris deja la studiile masterale de la Academia de Studii Econimice din București și de abia așteaptă să meargă la examene.

@jador #combină cu @momentedeinspiratie ♬ sunet original – Jador