Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți la momentul actual. Se bucură de un succes nemaipomenit și toate melodiile sale devin hit-uri peste noapte, poziționate pe primele locuri în topurile muzicale .

Cântărețul este foarte activ pe rețelele de socializare și vorbește mereu cu fanii săi, le răspunde la mesaje sau povestește întâmplări din viața sa. Într-un video recent, Jador a răspuns unui comentariu de la un urmăritor în care întreabă „Cine mai bea Frutti Fresh în ziua de azi?” Mesajul a venit în urma unui videoclip în care artistul a filmat televizorul din cameră, iar pe masă se vedea o sticlă de Frutti Fresh.  Jador i-a răspuns în mod civilizat că este un om normal și poate să bea orice își dorește și nu ține cont dacă e ceva ieftin sau scump.

„În general nu mi se întâmplă treaba asta, pentru că oamenii știu că sunt un om normal și că nu m-am dat altcineva. Da, beau Frutti Fresh, mai beau Granini, Aloe Vera, ketchup, Adria Cola, suc la pliculeț. Ele nu sunt destinate pentru toți oamenii sau nu am voie să le încerc? Eu nu am voie să beau Frutti Fresh ? Mi-a mai spus cineva în avion că de ce merg la economic. Dacă aș merge doar la vip, nu aș mai avea bani să fac muzică. Eu nu sunt normal ? Ba da, sunt și pot să beau orice.”

Jador, cadou de lux pentru tatăl său

Jador își aduce aminte de copilăria plină de neajunsuri, unde părinții săi au făcut multe sacrificii pentru ca artistul să aibă parte de o educație corespunzătoare. Acesta este extrem de atașat de familia sa și nu a mai ținut cont de bani când a venit vorba de cadou pentru tatăl lui. De Crăciun, artistul i-a cumpărat tatălui său un bolid de lux, marca BMW.

„Părinții sunt cei mai importanți. Pentru că am făcut o greșeală… Trebuie să mi-o răscumpăr. Pentru tata, un BMW X3. I-am luat cadoul ăsta. Și-a dorit foarte mult o mașină. I-am luat-o. Este Crăciunul. Mergem acasă la mine. Mama mă așteaptă cu mâncăruri. Mă așteaptă cu bunătăți.”, a transmis Jador.