Jador și Georgiana Elisei formează, din nou, un cuplu. Cei doi au la activ numeroase despărțiri și împăcări, însă de data asta își doresc să facă lucrurile așa cum trebuie. Cei doi și-au mai acordat încă o șansă, iar până acum relația pare să meargă foarte bine. Ce spune artistul despre iubita sa?

Deși este asaltat de domnișoare dornice, până acum Jador pare că are ochi numai pentru Georgiana. Cei doi au început o relație în urmă cu mulți ani, pe vreme când artistul nu era cunoscut. Aceștia s-au iubit cu foc, însă după o perioadă s-au despărțit. Jador a suferit mult după Georgiana și deși a încercat nu a reușit să o înlocuiască.

Acum, cei doi sunt din nou împreună și speră că relația va funcționa de această dată. Deși au mai încercat și în trecut o împăcare, aceștia nu au rămas pentru mult timp împreună. Însă, lucrurile par să fie cu noroc acum, mai ales că abordează relația cu mai multă maturitate.

„Ce pot să vă spun este că: Da! Sunt cu ea! Noi nu suntem copii. Avem 27 de ani. Nu mi-a pus capac. Mă cunoaște foarte bine. Este femeia care te completează. Este singura în care am încredere! Eu sunt fericit oricum, dar, da! Contribuie la echilibrul meu emoțional!”, a declarat Jador, la Antena Stars.

Jador, primele declarații după împăcarea cu Georgiana! Cum merge relația celor doi. „Este singura în care am încredere”
Social media

Jador și Georgiana, din nou un cuplu

Deși Jador este destul de discret atunci când vine vorba despre relația cu Georgiana, tatăl său l-a dat de gol. Bărbatul a dezvăluit că aceștia s-au împăcat de ceva timp, că relația merge foarte bine și chiar că au planuri mari de viitor împreună.

„Eu ştiu că s-au împăcat. De câteva luni bune, chiar. Dar văd că nu doresc să vorbească despre asta. Poate au decis să schimbe puţin strategia, să vadă cum merg lucrurile între ei şi în alt mod, nu ştiu. Dar ceea ce ştiu e că m-am bucurat foarte tare, fiindcă îmi plac foarte mult cum se înţeleg când sunt împreună.

Am mai vorbit cu Jador la telefon şi era şi Georgiana în preajmă, căci îi auzeam glasul. Sau numele ei apărea în diverse planuri de viaţă ale fiului meu. Acum mă aştept ca la jumătatea lunii, când Jador are concert la Bacău, să treacă iar pe la noi acasă, la părinţi, împreună. Ar fi păcat să se despartă!”, a declarat Romeo Dumitrache, potrivit playtech.ro.