Jador și DeSanto au ajuns la un compromis în ceea ce privește scandalul dintre ei.

Jador și DeSanto au parte de un scandal uriaș în ultima vreme. Cu toate că impresarul i-a cerut artistului o sumă colosală pentru a-și putea păstra numele de scenă, cei doi pare că au ajuns la un final. 

DeSanto l-a sprijinit pe Jador când era departe de lumea scenei și nu era atât de cunoscut. A crezut îl el și l- ajutat să ajungă extrem de popular, iar hiturile sale să fie pe primele locuri în topurile muzicale. Scandalul dintre cei doi a pornit de la numele „Jador” și cine are drepturi asupra lui.

Artistul, deși folosea acest pseudonim, nu l-a înregistrat niciodată la OSIM, iar DeSanto a profitat de acest lucru. Deși au fost apropiați, iar prietenia lor s-a clădit pe parcursul mai multor ani, nu s-a mai ținut cont. Impresarul a înregistrat numele și i-a cerut o sumă uriașă pentru a-l folosi, mai exact 100.000 de euro. Cântărețul era nevoit să îi ofere acești bani pentru a-și folosi numele în continuare.

Social media

Jador și DeSanto s-au împăcat

Mai multe televiziuni au fost somate pentru a nu mai utiliza pseudonimul de „Jador” atunci când fac referire la artist. Inițial, cântărețul a acceptat să îi dea suma, nu s-a ținut de promisiune, iar DeSanto a încercat să se răzbune. Cei doi au avut timp 30 de zile pentru a-și rezolva problemele, astfel autoritățile își făceau treaba și veneau pentru a rezolva situația dintre ei, a anunțat Cancan.ro.

Se pare că apele s-au liniștit, iar Jador și DeSanto au îngropat securea războiului. Cei doi prieteni au ajuns la un compromis și și-au adus aminte de vremurile anterioare. Legătura strânsă care i-a unit atâția ani nu putea fi dată cu piciorul. Au reluat legătura și lucrează din nou unul alături de celălalt.

„Ne-am împăcat, suntem prieteni. Am început să lucrăm din nou!”, a spus Jador pentru sursa menționată anterior.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.