Jador și DeSanto au parte de un scandal uriaș în ultima vreme. Cu toate că impresarul i-a cerut artistului o sumă colosală pentru a-și putea păstra numele de scenă, cei doi pare că au ajuns la un final. 

DeSanto l-a sprijinit pe Jador când era departe de lumea scenei și nu era atât de cunoscut. A crezut îl el și l- ajutat să ajungă extrem de popular, iar hiturile sale să fie pe primele locuri în topurile muzicale. Scandalul dintre cei doi a pornit de la numele „Jador” și cine are drepturi asupra lui.

Artistul, deși folosea acest pseudonim, nu l-a înregistrat niciodată la OSIM, iar DeSanto a profitat de acest lucru. Deși au fost apropiați, iar prietenia lor s-a clădit pe parcursul mai multor ani, nu s-a mai ținut cont. Impresarul a înregistrat numele și i-a cerut o sumă uriașă pentru a-l folosi, mai exact 100.000 de euro. Cântărețul era nevoit să îi ofere acești bani pentru a-și folosi numele în continuare.

Social media

Jador și DeSanto s-au împăcat

Mai multe televiziuni au fost somate pentru a nu mai utiliza pseudonimul de „Jador” atunci când fac referire la artist. Inițial, cântărețul a acceptat să îi dea suma, nu s-a ținut de promisiune, iar DeSanto a încercat să se răzbune. Cei doi au avut timp 30 de zile pentru a-și rezolva problemele, astfel autoritățile își făceau treaba și veneau pentru a rezolva situația dintre ei, a anunțat Cancan.ro.

Se pare că apele s-au liniștit, iar Jador și DeSanto au îngropat securea războiului. Cei doi prieteni au ajuns la un compromis și și-au adus aminte de vremurile anterioare. Legătura strânsă care i-a unit atâția ani nu putea fi dată cu piciorul. Au reluat legătura și lucrează din nou unul alături de celălalt.

„Ne-am împăcat, suntem prieteni. Am început să lucrăm din nou!”, a spus Jador pentru sursa menționată anterior.